Top 5 Shopify Apps voor NL Shops

Na aardig wat shopify shops gepubliceerd te hebben leek het me handig om eens een top 5  lijst te maken van shopify apps die ik het meest gebruik, misschien heb je er wat aan 🙂

 • 1. Order Printer (Gratis)
  Met shopify Order printer kan je eenvoudig met HTML layouts maken voor pakbonnen, facturen, etc.. Dit is meestal de eerste app die ik installeer.
  Ook fijn dat je vanuit het order overzicht meerdere orders kan selecteren en direct all pakbonnen er voor uit kunt printen.
 • 2. Marketplace Order Connector (vanaf $19.99 per maand)
  Als je je producten ook op amazon of bol.com aanbiedt, dan kan je met de marketplace order connector eenvoudig amazon orders importeren in shopify of je bol.com orders importeren in shopify. het afhandelen van de orders kan je dan in je eigen shopomgeving doen, de track & trace gegevens van orders worden weer automatisch terug gesynced naar bol.com / amazon.
  Dankzij de marketplace order connector wordt ook de voorraad in de marketplaces up to date gehouden van producten, als er een order in shopify binnenkomt kan de voorraad in amazon / bol automatisch voor je geupdated worden.
 • 3. PostNL Labels aanmaken (vanaf $6,99 per maand)
  Voor het aanmaken van postnl labels in shopify, je kan ook vanuit het orderoverzicht meerdere orders aanvinken, en direct verzendlabels aanmaken.
  Je hebt wel een PostNL contract nodig (voor een apiKey) vanaf 5 pakketten per maand al mogelijk, bij grotere aantallen scherpere pakketprijzen.
 • 4. Discounted Pricing (vanaf $19,99 per maand)
  Een beetje afhankelijk of het bij je store past, met deze app kan je een staffelkorting geven, bijv. 10% korting bij afname van 2 stuks of een vast bedrag aan korting.
 • 5. Trustpilot (gratis)
  Verzamel eenvoudig reviews voor je webshop, ideaal om vertrouwen te kweken bij nieuwe potentiële klanten. Trustpilot maakt gebruik van een unlisted app, je store kan via het trustpilot dashboard gekoppeld worden.
  Je kan instellen dat er een x aantal dagen na bestelling automatisch een uitnodiging verstuurd wordt tot het plaatsen van een review.

Leave a Reply

Your email address will not be published.