Tom IT

Top 5 Shopify Apps voor NL Shops

Na aardig wat shopify shops gepubliceerd te hebben leek het me handig om eens een top 5  lijst te maken van shopify apps die ik het meest gebruik, misschien heb je er wat aan 🙂

 • 1. Order Printer (Gratis)
  Met shopify Order printer kan je eenvoudig met HTML layouts maken voor pakbonnen, facturen, etc.. Dit is meestal de eerste app die ik installeer.
  Ook fijn dat je vanuit het order overzicht meerdere orders kan selecteren en direct all pakbonnen er voor uit kunt printen.
 • 2. Channable (vanaf $29 per maand)
  Als je ook op google shopping, bol.com, facebook en / of marktplaats je producten aan wilt bieden, dan kan dit eenvoudig met de channable app. Het is mogelijk om je producten en voorraden dagelijks te synchroniseren (of handmatig wanneer je het wilt). er is voor bol.com ook een order terugkoppeling mogelijk, waardoor bol.com orders automatisch in je shopify store worden gezet, om deze vanuit shopify af te handelen (pakbon printen, labels maken etc..) maar deze extra optie is wel wat prijzig, dus hiervoor heb ik een eigen oplossing gemaakt.
 • 3. PostNL Labels aanmaken (vanaf $9,99 per maand)
  Voor het aanmaken van postnl labels in shopify, je kan ook vanuit het orderoverzicht meerdere orders aanvinken, en direct verzendlabels aanmaken.
  Je hebt wel een PostNL contract nodig (voor een apiKey) vanaf 5 pakketten per maand al mogelijk, bij grotere aantallen scherpere pakketprijzen.
 • 4. Discounted Pricing (vanaf $19,99 per maand)
  Een beetje afhankelijk of het bij je store past, met deze app kan je een staffelkorting geven, bijv. 10% korting bij afname van 2 stuks of een vast bedrag aan korting.
 • 5. Trustpilot (gratis)
  Verzamel eenvoudig reviews voor je webshop, ideaal om vertrouwen te kweken bij nieuwe potentiële klanten. Trustpilot maakt gebruik van een unlisted app, je store kan via het trustpilot dashboard gekoppeld worden.
  Je kan instellen dat er een x aantal dagen na bestelling automatisch een uitnodiging verstuurd wordt tot het plaatsen van een review.

Add Comment