Eerste Timelapse met de olympus OM-D E-M10 Mark ii

Ik ben weer naar één van m’n favoriete locaties geweest om een timelapse te proberen met m’n nieuwe Olympus OM-D E-M10.
Ik heb de kitlens gebruikt, en ben erg te spreken over het resultaat. Er zijn nog wel wat zaken die ik wil verbeteren, maar dat ga ik bij m’n volgende poging doen, gezien deze shoot op een avond  was met ongeveer 75% maan aan de hemel denk ik dat er nog meer uit te halen valt bij een nieuwe maan.

Timelapse test with olympus om-d e-m10 mark ii from Thomas Lang on Vimeo.

6 Comments

 1. schitterend
  hoge iso?
  dan wordt die toren ook mooi
  tubedujacques dat is mijn youtubekanaal met enkele timelapses

 2. schitterend
  hoge iso?
  dan wordt die toren ook mooi
  tubedujacques dat is mijn youtubekanaal met enkele timelapses

Leave a Reply

Your email address will not be published.